Mrt

Genel Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımıza ait öğretmenevi ve akşam sanat okullarının gelişen ve değişen misyon ve vizyonu doğrultusunda hizmet kalitesinin artırılması amacıyla İlimiz Öğretmenevi Müdürleri ile taoplantı gerçekleştirildi.

15 Ramazan Dünya Yetimler Günü

İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından 2013 yılında, yetimlere sahip çıkılması konusunun dünya gündeminden düşmemesi için her yıl Ramazan ayının 15. gününün Dünya Yetimler Günü olarak anılması kararı alınmıştı. Bu kapsamda ilimizde yaşayan yetim çocuklar için İHH Vakfı tarafından kurumumuzun da destekleri ile yetim çocuklarımızın biraz da olsa yüzünün gülmesi onların mutlu olması için yemek ve eğlence etkinliği düzenlendi.

Mrt

Orta ve Doğu Karadeniz İl Öğretmenevi Müdürleri Paydaş toplantılarının ilki Ordu Öğretmenevinde Yapıldı.