T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / MERKEZ - Öğretmenevive Akşam Sanat Okulu

Orta ve Doğu Karadeniz İl Öğretmenevi Müdürler Toplantısı Gerçekleştirildi.

Orta ve Doğu Karadeniz İl Öğretmenevi Müdürleri Paydaş toplantılarının ilki Ordu Öğretmenevinde Yapıldı.

Genel Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımıza ait öğretmenevi ve akşam sanat okullarının gelişen ve değişen misyon ve vizyonu doğrultusunda hizmet kalitesinin artırılması amacıyla kurumlarımız arasında bilgi aktarımı ve iyi örneklerin paylaşılması için  "Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Paydaş Toplantıları"nın  yapılmasına yönelik karar alınmış ve Valiliklere toplantıların düzenlenmesine ilişkin gerekli hassasiyetin gösterilmesine yönelik talimat verilmiştir. Beyoğlu Öğretmenevi ve ASO Müdürü A. Kürşat BALTA koordinatörlüğünde Orta ve Doğu Karadeniz İl Öğretmenevleri Müdürlerinin katılımı ile 29 Şubat-1 Mart tarihleri arasında  Ordu Öğretmenevinde yapılmıştır. Toplantıya Abdullah LAFÇI:AmasyaÖğretmenevi ve ASO Müdürü,İslam OKUR: Artvin Öğretmenevi ve ASO Müdürü,Ercan SEZER:                Giresun Öğretmenevi ve ASO Müdürü,Adnan KILIÇAÇAR: Şerife Bacı Öğretmenevi ve ASO Müdürü,Hasan AKKAYA:Ordu Öğretmenevi ve ASO Müdürü,Hamza BÖLÜKBAŞI:       Sinop Öğretmenevi ve ASO Müdürü,Osman KARAASLAN: Rize Öğretmenevi ve ASO Müdürü,Musa ÇINAR: Tokat Turhal Öğretmenevi ve ASO Müdürü,Yusuf SEZER:                   Trabzon Öğretmenevi ve ASO Müdürü katılmıştır.

Toplantı da;. Kurumun temel inançları, önemsediği ekip çalışması ve dayanışma kültürüne önem vermesi gerektiği, yenilikçilik ve sürekli gelişime açık olması, şeffaflık, açık iletişim ve bilgi paylaşımının önemli olduğu vurgulanmış olup, Öğretmenevleri ve ASO Yönetmeliği ile yönergesi, kamu sosyal tesislerine ilişkin tebliğ ve bu kurumları ilgilendiren resmi yazılar, kurumların iş ve işleyişleri, karşılaşılan güçlükler, bunlarla ilgili çözüm yolları irdelenmiştir. Kurum sosyal medya hesaplarının; marka imaj çalışmalarının, müşteri ilişkilerini güçlendirme, topluluk oluşturma ve bağlılık sağlama, iletişimi kolaylaştırma ve geniş kitlelere erişimi hususunda kontrollü bir şekilde kullanılmasının yararlı olacağı kanaatine varılmıştır.

Kurum müdürleri ve çalışanların, farklı kültürlerden gelen misafirlerle etkili iletişim kurabilmeleri önemi vurgulanmış Kurum müdürleri ve çalışanlar bu konuda eğitim alarak iletişim becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamasının faydalı olacağı ifade edilmiştir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2024 - Güncelleme: 23.03.2024 15:16 - Görüntülenme: 51
  Beğen | 0  kişi beğendi