T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / MERKEZ - Öğretmenevive Akşam Sanat Okulu

İLİMİZDE BULUNAN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLERİ İLE PAYDAŞ TOPLANTISI YAPILDI

Genel Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımıza ait öğretmenevi ve akşam sanat okullarının gelişen ve değişen misyon ve vizyonu doğrultusunda hizmet kalitesinin artırılması amacıyla İlimiz Öğretmenevi Müdürleri ile taoplantı gerçekleştirildi.

Genel Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımıza ait öğretmenevi ve akşam sanat okullarının gelişen ve değişen misyon ve vizyonu doğrultusunda hizmet kalitesinin artırılması amacıyla kurumlarımız arasında bilgi aktarımı ve iyi örneklerin paylaşılması için  "Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Paydaş Toplantıları"nın  yapılmasına yönelik karar alınmış ve Valiliklere toplantıların düzenlenmesine ilişkin gerekli hassasiyetin gösterilmesine yönelik talimat verilmiştir. Orta ve Doğu Karadeniz İl Öğretmenevleri Müdürlerinin katılımı ile 29 Şubat-1 Mart tarihleri arasında  Ordu Öğretmenevinde İlk toplantı yapılmıştı. Bu toplantı sonra tüm İl Öğretmenevi Müdürlerinin koordinatör olarak toplantıda gündeme gelen konuların diğer öğretmenevlerine aktarılması, sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşülmesi için; illerinde paydaş toplantıları yapılması istenmişti.

Bu kapsamda 26 Mart 2024 Salı günü ilimizde bulunan Tüm Öğretmenevi müdürlerimiz ile Kurum Müdürü Ercan SEZER’in Koordinatörlüğünde Müdürlüğümüz toplantı salonunda bir araya gelinerek toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı da;. Kurumun temel inançları, önemsediği ekip çalışması ve dayanışma kültürüne önem vermesi gerektiği, yenilikçilik ve sürekli gelişime açık olması, şeffaflık, açık iletişim ve bilgi paylaşımının önemli olduğu vurgulanmış olup, Öğretmenevleri ve ASO Yönetmeliği ile yönergesi, kamu sosyal tesislerine ilişkin tebliğ ve bu kurumları ilgilendiren resmi yazılar, kurumların iş ve işleyişleri, karşılaşılan güçlükler, bunlarla ilgili çözüm yolları irdelenmiştir. Kurum sosyal medya hesaplarının; marka imaj çalışmalarının, müşteri ilişkilerini güçlendirme, topluluk oluşturma ve bağlılık sağlama, iletişimi kolaylaştırma ve geniş kitlelere erişimi hususunda kontrollü bir şekilde kullanılmasının yararlı olacağı kanaatine varılmıştır. Öğretmenevi Müdürlerimizin önerileri sonucu oluşturulan rapor ve sorunlara çözüm önerileri lgili makamlarla paylaşılacak ve  sonuçları Öğretmenevi müdürlerimiz ile paylaşılacaktır.


27-03-202427-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 15:59 - Görüntülenme: 46
  Beğen | 1  kişi beğendi