Birimlerimiz

Mrt

İl protokolünün ağırlandığı ve yönetim kurulu toplantılarının yapıldığı yerdir.

Mrt

İlk onarım yapıldığında bayan kuaför olarak yapılan üst kattaki küçük oda onarılarak üyelerimizden dini vecibelerini yerine getirmek isteyenler için mescit olarak kullanılmaktadır.

Mrt

Bu birimde, otel müşterilerimiz ve üyelerimize yerel basın ve ulusal basına ait gazeteleri okuma, televizyon seyretme, kitap okuma ve internet hizmetinden yararlanma hizmetleri sunulmaktadır.

Mrt

14 araç alabilecek kapasitededir. Otel müşterilerimiz ile üyelerimiz için hizmet vermektedir.

Mrt

200 kişilik bir kapasiteye sahiptir. Üyelerimiz ve diğer müşterilerimize içecek hizmeti verilmesinin dışında, düğün, nişan ve sünnet gibi organizasyonlarında kullanmaları için hizmete sunulmaktadır.

Ayrıca; okulların yılsonu etkinlikleri (fuar, sergi gibi) ile kamu kurum ve kuruluşlarının düzenlemiş oldukları etkinlikler de (Cumhuriyet Bayramı Kokteyli gibi) bu alanda yapılmaktadır.

Mrt

70 kişi kapasiteye sahip ek bina oyun salonu olarak kullanılmakta gün içinde sıcak ve soğuk içecekler verilmektedir.

Mrt

150 kişi kapasiteye sahip olan salonumuzda sabah kahvaltısı, kına, düğün, nişan, sünnet, toplantı, toplu yemekler vb. etkinliklerle hizmet verilmektedir.

Mrt

8 adet tek kişilik, 5 adet çift kişilik, 3 adet duble, 4 adet duble artı bir, 5 adet üç yataklı oda olmak üzer 25 odamız mevcut olup ek yataklarla yatak kapasitesi 55 yatak kapasitesine sahiptir. Otel odalarımızda 24 saat sıcak su, klima, televizyon, internet erişimi, banyo, tuvalet ve dâhili telefon mevcuttur.